Meie teenusest lähemalt

Kuidas kõik töötab

Kogujad: andmete värskuse kontroll

Meie robotid on pidevalt ja iga sekund tööl, kontrollides, lisades ja uuendades regulaarselt kõigi Eesti juriidiliste isikute (firmade ja ühistute) andmeid avatud allikatest.

Sorteerijad

Meie teised robotid, mis on meie ainulaadne projekt ja meie uhkus, töötlevad iga minut kõiki andmeid, mis meil on kõigi ettevõtete kohta, märgivad probleemsed andmed (kus midagi puudu on) ning sorteerivad kõik Eesti ettevõtted erinevate kategooriate, valimite ja parameetrite järgi.

Liides – assistent

Meie veebisaidi liides aitab teil teha vajaliku valiku kõigist Eesti ettevõtetest, kuhu soovite oma CV saata. Meie liides paindlikult ja intuitiivse selgelt võimaldab teil mõne hiireklõpsuga valida täpselt need ettevõtted, mida vajate. Samuti on lehe ülaosas kohe nähtav selle valimi maksumus.

Andmebaasi hankimine

Kui olete valinud andmebaasi, siis järgmise sammuna pärast maksmist saate e-kirjaga andmefaili (Microsoft Exceli tabeli, PDF-tabeli või teksti CSV faili) allalaadimiseks unikaalse lingi. Allalaadimislink on saadaval üks tund. Kui Teil ei olnud mingil põhjusel aega andmete allalaadimiseks - lihtsalt võtke meiega ühendust.

Kokkuvõtte saatmine spetsialisti töötlemisega

Pärast teenuse valimist, CV saatmise ja pärast maksmist läheb kogu teie teave edasi meie spetsialistidele. Meie töötaja vaatab läbi kogu teilt saadud teabe, motivatsioonikirja ja lisatud CV. Kui teie saadetud teabes ilmnevad ebatäpsused või ebaselgused, võtab meie spetsialist teiega ühendust. Saatmise protsessi töötlevad ja valmistavad ette meie spetsialistid. Saatmise käivitamine valmistatakse ette määratud kuupäevaks ja kellaajaks.

Individuaalne lähenemine- Spetsialisti abi

Väikese lisatasu eest annab meie spetsialist vajadusel nõu motivatsioonikirja tõhusama teksti, CV sisu kohta, ning aitab valida kirja saatmiseks parima aja ja kuupäeva. See on vajalik parima tulemuse saavutamiseks. Nii mitte ainult ei saa nii paljud Eesti firmad mitte ainult teie kirja kätte, vaid soovivad ka suurema tõenäosusega seda lõpuni lugeda ja seejärel teie pakkumisele vastates teiega ühendust võtta.

Tähelepanu - Valmis olla - Läks!

Teie valitud päeval ja kellaajal saadetakse kirjad TEIE NIME ALT kõigile valitud ettevõtetele. Päev pärast ning seejärel neljandal ja seitsmendal päeval saate väljasaatmisaruande - Teie kirja saanud ettevõtete loendi, samuti mõned mõõdikud - kui palju sõnumeid edastati, kui palju avati ja loeti. Nii saate jälgida teabe liikumist ja meie teenuse tõhusust.

• Kiire
  • Usaldusväärne
  • Efektiivne
  • Odav

Kui Teil on küsimusi - oleme alati hea meelega nõus Teiega üksikasju arutama, kõike selgitama, aitama jne. Lihtsalt võtke meiega ühendust Teile sobival viisil. Samuti, kui Teil on meie teenusega seoses eritingimusi või spetsiifilisi nüansse, võtke meiega ühendust. Me tervitame personaalset lähenemist, et täita Teie kõige keerukamad ootused ja realiseerida kõige geniaalsemad ideed.

Tagasiside meie teenuse kohta

Mida meie kliendid ja partnerid meile pärast teenuse saamist kirjutasid

Nagu öeldakse, ei räägi miski niivõrd konkreetse toote või teenuse kvaliteedist kui nende inimeste tagasiside, kes on seda proovinud ja soovivad oma muljeid jagada.

Awesome Image
  • Töötasin kooli kohvikus kokana. Palk-napp, isiklik ja karjäärikasv - puudub. Vaatasin regulaarselt vabu töökohti tööotsimise portaalides. Siis leidsin acv veebisaidi, saatsin oma CV-d toitlustuskohtadesse ja hotellidesse. 3 päeva hiljem tuli kõne, mind kutsuti vestlusele ja nüüd olen hotellis kokk, korraliku palga ja korralike töötingimustega. Kuni selle hetkeni poleks ma kunagi uskunud, et see üldse võimalik on.

Anneli Kuusemets

Kokk
  • Töötasin bussijuhina. 20 aastat kogemust. Töö on ausalt öeldes närviline, väsitav, palk on väike. Vaenlasele ei sooviks sellist tööd. Algasid ka terviseprobleemid. Tuttavatelt sain kogemata teada acv-st. Mu tütar aitas mul CV-d teha ja välja saata. Vastuseks sain mõned tööpakkumised. Sain tööle elektroonikaettevõttes autojuhina-olen väga rahul. Tingimused ja palk on head, on olnud aega perele ja lastelastele. Aitäh acv!

Andrei Yakovlev

Autojuht
  • Olen üliõpilane, kes on Taltechis teisel kursusel. Rahaline olukord oli keeruline, nagu enamikul. Töötasin aeg-ajalt Bolt Foodis kullerina. Aga see ei tuli alati välja, sest sööb palju aega, kuid pean õppima ja puhkama. Kohtasin acv reklaami. Saatsin nalja peale oma CV. Nüüd töötan osalise tööajaga firmas A * * * T OÜ, programmeerin roboteid. Teenin rohkem kui Bolt'is, saan praktikat ja ülikooli lõpus on mul garanteeritud töö. Siin on selline nali.

Viktor Polysenko

Üliõpilane
  • Otsisin osalise tööajaga tööd koristajana. Konkurents on suur, töökuulutusi on vähe. Ülesanne oli keeruline. Nägin Facebookis ACV reklaami. Saatsin oma kokkuvõtte puhastusettevõtetele. Nüüd töötan Kolmel osalise tööajaga töökohal, saan korralikku palka ja ei istu enam tööotsingu kuulutuste portaalides.

Jaanika Rebane

Koristaja
  • Olen elukutselt disainer ja hinges kunstnik. Pärast ülikooli lõpetamist ei leidnud ma kuus kuud korralikku tööd. Ma ei tahtnud 700 euro eest kuus tobedaid veebilehti joonistada. Otsisin korralikku tööd ja läksin Bolti autojuhiks. Siis sain kogemata teada acv.ee kohta. Saatsin oma töö näiteid projekteerimis- ja disaini ettevõtetele. Kolm nädalat hiljem töötasin juba ühes lahedas ehitusfirmas sisekujundajana. Olen õnnelik, kuna leidsin seda, mida otsisin. Alguses oli raske uskuda, et probleem lõpuks lahenes.

Anton-Erik

Vanem Disainer

Me aitame Teil võtta ühendust vajalikke firmadega. Maksimaalne efektiivsus minimaalsete hindadega.